Jennifer Lopez și Ben Affleck par să-și reia relația, la 17 ani după ce s-au despărțit, fiind în anii 2000 cel mai mediatizat cuplu din lume, care a și primit din partea fanilor și a presei tabloide porecla Bennifer. Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, și Lopez, de 51, și-au petrecut weekendul într-o stațiune de schi din Montana.

Pentru că Jennifer Lopez și Ben Affleck se numără printre cele mai mari celebrități de pe Planetă, escapada lor a fost imediat observată și fotografiată. Cei doi au fost văzuți într-un aeroport, coborând dintr-un avion privat, și într-o mașină, scrie elle.ro. Foștii parteneri se mai văzuseră cu o săptămână înainte, când Affleck a vizitat-o pe Lopez în casa ei din Los Angeles, iar surse din apropierea lui Lopez au declarat că este adevărat că cei doi s-au mai întâlnit, în calitate de vechi prieteni.

De data aceasta, Jennifer Lopez și Ben Affleck au călătorit în Montana, unde Affleck ar deține o cabană de schi la Yellowstone Club in Big Sky, locul unde și-ar fi petrecut vacanțele cu fosta sa soție, Jennifer Garner, și cu cei trei copii ai lor, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani).

O altă sursă, citată de Daily Mail, a afirmat, după călătoria lui Lopez, căcei doi „au o legătură puternică. Totul a fost intens și rapid, dar Jennifer e fericită”. Alte surse, vorbind pentru publicația E!, au declarat că J Lo și Ben Affleck au petrecut în jur de o săptămână în Montana, și că au fost singuri pe durata călătoriei.

Cei doi s-au logodit în 2002, dar și-au amânat nunta, care ar fi trebuit să aibă loc în 2003, cu doar o zi înainte de ceremonie și s-au separat oficial în 2004. Au rămas în relații bune, însă, vorbind ocazional. Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat parte recent la concertul Vax Live din Los Angeles, filmat în data de 2 mai, unde Lopez a cântat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!