/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Un tânăr de 21 de ani, rănit într-un accident de circulație, a fost transportat de la Edineț la Chișinău cu un elicopter SMURD

missing
11 mai 2021, ora 15:29

Un tânăr de 21 de ani a fost transportat în această după – amiază cu un elicopter SMURD de la Edineț la Chișinău. Acesta a suportat mai multe traumatisme extrem de grave în urma unui accident de circulație. 

Victima era internată în spitalul raional, iar medicii au decis că acesta are nevoie de îngrijiri medicale suplimentare, așa că au apelat la SMURD pentru a-l transfera la Institutul de Medicină Urgentă.

„Pe parcursul zborului bărbatul a fost monitorizat de echipajul de medici și paramedici fără de a suporta alte complicații. La Chișinău elicopterul a aterizat pe stadionul “Dinamo” din capitală, de unde pacientul a fost preluat de o echipă a Serviciului Republican AVIASAN”, menționează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Potrivit IGSU, aceasta este a cincea operațiune aero – medicală a echipajelor SMURD România, realizată pe teritoriul Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram