Horoscop Berbec – 11 mai 2021: Este o zi de înnoire în mai multe domenii ale vieții, în special atitudinea față de bani și resursele de orice fel se poate schimba, devenind mai relaxată, mai senină. Vei vedea și rezultatele, în scurt timp.

Taur – 11 mai 2021: Te simți vizat de toate tensiunile din jur, chiar dacă știi că unele nu au legătură cu tine. Este un moment bun, de schimbări pozitive, care nu sunt noutăți pentru tine, ci abia acum încep să se realizeze.

Horoscop Gemeni – 11 mai 2021: Se anunță surprize de toate felurile, în special în privința planurilor tale, care fie se vor răsturna, fie vor intra în linie dreaptă și realizarea lor va fi mai rapidă.

Horoscop Rac – 11 mai 2021: Ai de ales între a vedea evenimentele pe care le trăiești ca pe un eșec al planurilor tale sau a le considera o etapă bine-venită de reorientare, un pas către o altă finalitate, poate la fel de bună.

Horoscop Leu – 11 mai 2021: Sunt posibile schimbări la nivelul conducerii sau în familie, suficient de mari, încât să tulbure liniștea multora. Ar fi bine să îți păstrezi calmul, oricât de neliniștitoare ți s-ar părea aceste lucruri.

Horoscop Fecioară – 11 mai 2021: Simți greutatea unor decizii pe care le ai de luat, dar ar fi bine să îți ții firea și să observi cu mai multă atenție în ce direcție îți zboară gândurile, dacă te duc spre încredere în propriile puteri sau nu.

Horoscop Balanță – 11 mai 2021: Ești prins într-un adevărat carusel de griji legate de siguranța financiară pe care ai vrea să ți-o asiguri, dar prin mijloace aproape magice, care să nu presupună mare efort din partea ta.

Horoscop Scorpion – 11 mai 2021: Sunt posibile adevărate răsturnări ale unor planuri făcute împreună cu un apropiat care ocupă un loc foarte important în viața ta. Ceva nu a fost bine de la început, iar acum începi să vezi.

Horoscop Săgetător – 11 mai 2021: Este necesar să pui în practică schimbările pe care le-ai gândit, începând de astăzi. Vei avea ocazia să vezi și primele rezultate, firave, dar îmbucurătoare, și în muncă, și în starea de sănătate.

Horoscop Capricorn – 11 mai 2021: Ai posibilitatea să îți schimbi atitudinea față de cei dragi, mai ales acum, când ai nevoie de sprijinul lor în mai multe probleme. Ai putea începe prin a investi mai multă încredere în posibilitățile lor.

Horoscop Vărsător – 11 mai 2021: S-ar putea să percepi anumite schimbări de planuri ca fiind o răvășire, un mic haos care cere doar o reorganizare. De tine depinde cum vor evolua lucrurile, de viteza cu care te adaptezi la schimbare. Horoscop

Pești – 11 mai 2021: Prea multă lume își bagă nasul în treburile tale și este posibil să ai dreptate, dar ai putea să nu mai acorzi atenție acestor intruziuni și să îți vezi de treburile tale, cum știi tu mai bine.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!