/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Noul Ford F-150 Lightning se prezintă peste o săptămână! Teaser oficial

missing
11 mai 2021, ora 13:33

Cel mai inteligent și mai inovator pickup Ford de până acum va fi complet electric și numit F-150 Lightning. Modelul va fi dezvăluit în ziua de 19 mai la sediul central al Ford din Dearborn și evenimentul va fi difuzat în direct pentru milioane de urmăritori.

Ford spune că noul F-150 Lightning aduce inovații uimitoare, tehnologii și capabilități seriei de modele F, din care face parte cel mai bine vândut vehicul din America, combinate cu puterea, sarcina utilă și capacitatea de remorcare care este semnul distinctiv al tuturor truck-urilor Ford Tough construite. Află mai multe și vezi teaserul video oficial pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram