Agenția de presă TASS a prezentat o retrospectivă despre atacul de la școala Nr.175 din Kazan în care au murit 8 oameni, dintre care șapte elevi. Vedeți mai jos informațiile care se cunosc până la această oră despre tragedia din Rusia:

– Potrivit cifrelor oficiale, șapte elevi de clasa a opta (patru băieți și trei fete) și un profesor au fost uciși. Agențiile au raportat un număr total de 8 de decese

– 16 persoane au fost spitalizate. Numărul total de victime raportate a ajuns la 32.

– Doi dintre elevi au murit după ce au sărit peste fereastra de la etajul al treilea.

– Potrivit datelor oficiale, doar unul din cei doi atacatori a împușcat. Acesta are 19 de ani și a fost numit terorist de către președintele Republicii Tatarstan, Rustam Minnikhanov.

– Potrivit unor surse neoficiale, atacatorul se numește Ilwaz Galyaviyev. A absolvit această școală acum patru ani.

– Agenția a raportat că al doilea atacator a murit. Potrivit TASS, acesta a fost ucis în timpul atacului. În mod oficial, aceste informații nu sunt confirmate 

– Arma băiatului care a împușcat era înregistrată oficial, a declarat președintele Republicii Tatarstan, Rustam Minnikhanov.

Amintim că, în această dimineață doi atacatori au împușcat într-o școală din Kazan, Rusia. Aceștia au intrat înarmați pe intrarea principală a clădirii. Numărul persoanelor rănite ajunge la 32. Șapte copii au murit, declarații făcute de președintele Republicii Tatarstan, Rustam Minnihanov. Un terorist de 19 ani a fost reținut.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!