/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Retrospectiva atacului de la școala nr.175 din Kazan. Ce se cunoaște până la ora actuală

missing
11 mai 2021, ora 12:54

Agenția de presă TASS a prezentat o retrospectivă despre atacul de la școala Nr.175 din Kazan în care au murit 8 oameni, dintre care șapte elevi. Vedeți mai jos informațiile care se cunosc până la această oră despre tragedia din Rusia:

– Potrivit cifrelor oficiale, șapte elevi de clasa a opta (patru băieți și trei fete) și un profesor au fost uciși. Agențiile au raportat un număr total de 8 de decese

– 16 persoane au fost spitalizate. Numărul total de victime raportate a ajuns la 32.

– Doi dintre elevi au murit după ce au sărit peste fereastra de la etajul al treilea.

– Potrivit datelor oficiale, doar unul din cei doi atacatori a împușcat. Acesta are 19 de ani și a fost numit terorist de către președintele Republicii Tatarstan, Rustam Minnikhanov.

– Potrivit unor surse neoficiale, atacatorul se numește Ilwaz Galyaviyev. A absolvit această școală acum patru ani.

– Agenția a raportat că al doilea atacator a murit. Potrivit TASS, acesta a fost ucis în timpul atacului. În mod oficial, aceste informații nu sunt confirmate 

– Arma băiatului care a împușcat era înregistrată oficial, a declarat președintele Republicii Tatarstan, Rustam Minnikhanov.

Amintim că, în această dimineață doi atacatori au împușcat într-o școală din Kazan, Rusia. Aceștia au intrat înarmați pe intrarea principală a clădirii. Numărul persoanelor rănite ajunge la 32. Șapte copii au murit, declarații făcute de președintele Republicii Tatarstan, Rustam Minnihanov. Un terorist de 19 ani a fost reținut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram