O altfel de campanie electorală! Asta își dorește președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM) Pavel Filip până la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Într-un briefing de presă, liderul democraților, i-a îndemnat pe politicieni să lase deoparte intrigile, cel puțin în această perioadă.

La evenimentul de prezentare a Planului de țară „Moldova Altfel”, unde au fost enunțate obiectivele pentru electorală, politicianul le-a sugerat conducătorilor de partide politice ca în timpul campaniei și dezbaterilor electorale să pună accentele în primul rând pe programe electorale.

„Haideți să facem astfel încât măcar o dată dezbaterile electorale și emisiunile să fie despre programe, despre idei, despre planuri. Haideți să lăsăm de data asta deoparte: sirienii, războaiele civile, gay, lesbienele, tancurile rusești, pericolul străinilor, coțofenele, porumbeii, curcanii și așa mai departe”, a spus Pavel Filip.

În vara anului 2019, când Igor Dodon era șef de stat, iar PSRM guverna alături de PAS, după ce au făcut coaliție împotriva lui Plahotniuc, Partidul Democrat a organizat o manifestație la sediul Președinției, unde au aruncat peste gard mai mulți curcani, în semn de protest față de acea alianță. Păsările au ajuns la Grădina Zoologică, iar trei deputați au depus o sesizare la Procuratura Generală prin care au cerut să fie pedepsiți atât făptașii, cât și organizatorii manifestației.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!