/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „Să lăsăm de data asta deoparte... curcanii”. Filip propune o altfel de campanie electorală

missing
11 mai 2021, ora 12:20

O altfel de campanie electorală! Asta își dorește președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM) Pavel Filip până la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Într-un briefing de presă, liderul democraților, i-a îndemnat pe politicieni să lase deoparte intrigile, cel puțin în această perioadă.

La evenimentul de prezentare a Planului de țară „Moldova Altfel”, unde au fost enunțate obiectivele pentru electorală, politicianul le-a sugerat conducătorilor de partide politice ca în timpul campaniei și dezbaterilor electorale să pună accentele în primul rând pe programe electorale.

„Haideți să facem astfel încât măcar o dată dezbaterile electorale și emisiunile să fie despre programe, despre idei, despre planuri. Haideți să lăsăm de data asta deoparte: sirienii, războaiele civile, gay, lesbienele, tancurile rusești, pericolul străinilor, coțofenele, porumbeii, curcanii și așa mai departe”, a spus Pavel Filip.

În vara anului 2019, când Igor Dodon era șef de stat, iar PSRM guverna alături de PAS, după ce au făcut coaliție împotriva lui Plahotniuc, Partidul Democrat a organizat o manifestație la sediul Președinției, unde au aruncat peste gard mai mulți curcani, în semn de protest față de acea alianță. Păsările au ajuns la Grădina Zoologică, iar trei deputați au depus o sesizare la Procuratura Generală prin care au cerut să fie pedepsiți atât făptașii, cât și organizatorii manifestației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram