Se anunță lansarea programului muzical săptămânal în aer liber – „Jazz în parc”! În fiecare miercuri se vor desfășura concerte în aer liber la Teatrul Verde din Capitală. Evenimentele vor începe la ora 18 și vor fi organizate la jumătate din capacitatea de locuri pentru spectatori, respectându-se distanța fizică între persoane și a măsurilor de siguranță recomandate de specialiști, în contextul pandemiei de Covid-19.

Ideea aparține Primăriei municipiului Chișinău și comunității muzicienilor de jazz. Este una din primele inițiative ce are ca scop dezvoltarea comunitară a orașului Chișinău, să aducă muzică de diferite genuri mai aproape de oameni și să ofere artiștilor o scenă ușor accesibilă.

Pensionarii, studenții și elevii vor putea achita bilete la jumătate de preț la intrare teatrului. Prețul unui bilet este de 25 de lei.

Teatrul de Vară este cel mai mare teatru în aer liber din Europa, edificat în 1957, cu o capacitate de 6.700 de locuri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!