/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Concert săptămânal în aer liber. Unde va avea loc și care este programul muzical

missing
12 mai 2021, ora 13:18

Se anunță lansarea programului muzical săptămânal în aer liber – „Jazz în parc”! În fiecare miercuri se vor desfășura concerte în aer liber la Teatrul Verde din Capitală. Evenimentele vor începe la ora 18 și vor fi organizate la jumătate din capacitatea de locuri pentru spectatori, respectându-se distanța fizică între persoane și a măsurilor de siguranță recomandate de specialiști, în contextul pandemiei de Covid-19.

Ideea aparține Primăriei municipiului Chișinău și comunității muzicienilor de jazz. Este una din primele inițiative ce are ca scop dezvoltarea comunitară a orașului Chișinău, să aducă muzică de diferite genuri mai aproape de oameni și să ofere artiștilor o scenă ușor accesibilă.

Pensionarii, studenții și elevii vor putea achita bilete la jumătate de preț la intrare teatrului. Prețul unui bilet este de 25 de lei.

Teatrul de Vară este cel mai mare teatru în aer liber din Europa, edificat în 1957, cu o capacitate de 6.700 de locuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram