social

„Îți dai seama cu cine vorbești?” O șoferiță cu permis de conducere de categoria F, indignată că a fost trasă pe dreapta

12 mai 2021, ora 16:31
Distribuie:

Unii conducători auto își cunosc drepturile, dar obligațiile nu. Polițiștii de la INSP se confruntă zilnic în activitatea de serviciu cu agresivitate, impertinență și aroganță din partea unor cetățeni, însă niciunul nu este în drept să intervină în activitatea lor!

Cel mai recent caz a avut loc ieri, aproximativ la ora 18:30, în localitatea Măgdăcești. O șoferiță de 53 de ani a fost înregistrată cu radarul depășind limita de viteză și a fost trasă pe dreapta pentru documentare. Chiar dacă a fost rugată să aștepte în automobilul personal până la finisarea documentării, femeia a ales să-și prezinte emoțiile și drepturile. Poți vedea imaginile virale pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram