/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Anunț important făcut de Ambasada Republicii Moldova pentru moldovenii aflați în Israel, în legătură cu escaladarea violențelor

missing
13 mai 2021, ora 13:46

Ambasada Republicii Moldova vine din nou cu recomandarea în adresa cetățenilor moldoveni aflați în Israel, în legătură cu bombardamentele masive a orașelor israeliene, care au avut loc pe parcursul ultimelor două zile. Mai mult de atât, misiunea diplomatică susține că Air Moldova a confirmat cursa aeriană Chișinău-Tel Aviv-Chișinău programată pentru astăzi.

„Vă rugăm să nu panicați. Respectați toate indicațiile autorităților competente israeliene, or sunt posibile și alte lansări de rachete. Pregătiți geanta cu actele și lucrurile strict necesare și țineți-o la îndemână. Identificați din timp cele mai apropiate adăposturi antirachetă. Ambasada este în contact cu compania Air Moldova, care a confirmat că cursa aeriană Chișinău-Tel Aviv-Chișinău de astăzi va fi operată conform graficului aprobat. Dacă vor exista modificări ale funcționării aeroportului Ben Gurion și va fi nevoie de modificarea graficului zborurilor, compania Air Moldova și Ambasada vor anunța suplimentar”, se arată în nota informativă emisă de Ambasada Republicii Moldova în Israel.

Misiunea diplomatică a Republicii Moldova în Israel reiterează recomandările în adresa cetățenilor moldoveni, să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate, anunțate de către autoritățile locale.

„Pe cât este posibil, Ambasada recomandă abținerea de la aflarea în locuri publice, părăsirea domiciliului doar în cazuri stringente, utilizarea adăposturilor antirachetă în cazul reluării bombardamentelor. Pentru mai multe detalii despre acțiunile ce trebuie întreprinse în cazul în care vă aflați într-o localitate asupra cărei sunt lansate rachete le găsiți aici”.

Ambasada activează în regim normal și prestează servicii consulare, iar pentru întrebări puteți apela la numărul de urgență 037770544.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram