/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Sediul unei școli din Chișinău închise în 2012 va fi reabilitat. Lucrările vor costa 15 milioane de lei

missing
13 mai 2021, ora 09:50

Sediul fostei școli generale nr. 6 de pe bulevardul Cuza Vodă din sectorul Botanica al Capitalei va fi reabilitat. Despre aceasta informează Primăria Chișinău, care a precizat că în acest sens au fost prevăzuți 15 milioane lei. 

Primăria spune că urmează să planifice surse bugetare și în anul 2022, astfel ca lucrările de reabilitare a clădiri să fie finalizate, iar instituția să fie repusă în circuitul școlar.

„Starea tehnică a imobilului a fost deja evaluată, iar în perioada următoare, un agent economic selectat în bază de concurs va elabora documentația de proiect pentru lucrările de reparație a clădirii. După perfectarea documentației respective, va fi anunțat concurs pentru selectarea agentului economic care va reabilita imobilul Școlii generale nr. 6”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Școala a fost închisă în anul 2012, iar clădirea a fost cedată ulterior Ministerului de Interne. În august 2020, imobilul a fost retrocedat municipalității, spre a fi utilizat după competență, având în vedere numărul mare de cereri pentru școlarizare în sectorul respectiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram