Ministerul Sănătății anunță înregistrarea altor 181 de infectări cu noul coronavirus. Asta după ce au fost efectuate 6540 de teste. Din numărul total de cazuri, nouă sunt de import – trei din Germania, trei din Italia, două din Rusia și unul din SUA. De asemenea, unul dintre bolnavi este lucrător medical. Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 253.567.

În prezent, în instituțiile medico-sanitare spitalicești, sunt internați 1.311 pacienți confirmați cu COVID-19, dintre care 160 în stare extrem de gravă. Vestea bună este că alte 189 persoane au fost vindecate. În total, 244.487 persoane au fost tratate de COVID-19.

Din nefericire, alți 11 moldoveni au murit în urma complicațiilor provocate de COVID. Victimele aveau între 61 și 87 de ani și sufereau de mai multe afecțiuni cronice. Bilanțul deceselor asociate noului coronavirus a ajuns la 6006.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!