/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Autoritatea Aeronautică cere oamenilor să anunțe când observă drone

missing
14 mai 2021, ora 12:08

Autoritatea Aeronautică Civilă face apel către toți cetățenii Republicii Moldova să semnaleze cazurile de utilizare neautorizată a aeronavelor fără pilot la bord (Drone). Solicitarea nu este una obișnuită, ci se cere anunțarea imediată – prin e-mail sau poștă.

„Autoritatea Aeronautică Civilă face apel către toți cetățenii Republicii Moldova să semnaleze cazurile de utilizare neautorizată a acestora, la adresa poștală MD-2026, str. Dacia 80/2, sau la adresa e-mail safety@ caa.gov.md.

Dacă ați observat o aeronavă fără pilot care zboară deasupra mulțimilor de oameni, oameni neimplicați în operarea dronei, copii, în preajma obiectivelor de stat, sau care pot pune în pericol securitatea publică, nu ezitați să informați imediat Autoritatea Aeronautică Civilă. Orice probe suplimentare de care dispuneți – poze, informații, (etc) sunt binevenite”, se menționează într-o notă a Autorității.

Și asta ținând cont de faptul că în prezent multe instituții publice comunică prin intermediul rețelelor de socializare sau aplicații web, prin care cetățenii pot expedia materiale informaționale utile aproape instantaneu.

Acest mesaj al Autorității Aeronautice a fost primit cu umor de către utilizatorii rețelelor de socializare, care au întrebat mai în glumă, dacă e posibil de transmis informații prin intermediul „porumbeilor poștali” sau „prin fax”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram