Vești bune pentru fanii serialului „Friends”! Acesta revine cu o lansare pe 27 mai după o lungă întârziere cauzată de pandemia de coronavirus. Actorii au avut filmări pe tot parcursul lunii trecute, notează BBC.

„Friends” este unul din cele mai urmărite show-uri din anii 90 care s-a încheiat în 2004. Toți cei șase membri ai distribuției originale – Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) și David Schwimmer (Ross) – vor apărea în noul program. Alături de aceștia, își vor face apariția și Maggie Wheeler (Janice), James Michael Tyler (Gunther), Reese Witherspoon (Jill) și Tom Selleck (Richard), precum și Elliott Gould și Christina Pickles, care au jucat părinții lui Ross și Monica, Jack și Judy.

HBO Max a publicat joi trailer-ul unde apar toți cei șase membri ai distribuției care merg în mișcare lentă pe platoul studioului unde a fost filmat serialul „Friends”, transmite BBC.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!