Fetița de 12 ani înecată în Nistru în luna februarie a fost descoperită în această seară pe malul râului, lângă satul Telița, raionul Anenii Noi. Cadavrul, în stare avansată de putrefacție, a fost găsit de un locuitor, care a alertat imediat poliția. 

„Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanei decedate, aceasta fiind fetița de 12 ani din localitatea Speia, care a căzut sub gheață în data de 24 februarie, curent”, se menționează într-un comunicat de presă al Poliției.

Copila din localitatea Speia s-a înecat în data de 23 februarie după ce gheața subțire a Nistrului a cedat. Aceasta venise pe râu să își facă fotografii.

Fata a fost căutată săptămâni la rând de zeci de salvatori atât sub apă, cât și la mal.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!