/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Franța renunță la unele restricții. De când țara primește turiști vaccinați sau cu test PCR negativ

14 mai 2021, ora 09:56

Franța renunță la unele restricții pe fondul unei campanii accelerate de vaccinare. Se redeschid magazinele, terasele, muzeele și sălile de sport, iar din 9 iunie sunt primiți turiști vaccinați sau care au test PCR negativ.

Franța relaxează măsurile dure luate împotriva pandemiei. De săptămâna viitoare, cafenelele, barurile și restaurantele vor putea primi clienți pe terase, magazinele non-esențiale vor fi redeschise, iar interdicția de circulație pe timpul nopții va începe la ora 21:00, notează Digi 24.

De asemenea, muzeele, teatrele, cinematografele și sălile de sport își vor redeschide porțile. În toate aceste locuri numărul de vizitatori va fi limitat.

Turiștii străini vor putea veni în Franța începând cu 9 iunie dacă sunt vaccinați sau cu un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore.

Relaxarea din Franța vine pe fondul unei campanii accelerate de vaccinare. 13% din populație a fost deja vaccinată cu ambele doze de ser anti-Covid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram