Compania americană Colonial Pipeline, a cărei conductă de 8.800 de kilometri deservește partea de est a țării, și-a suspendat temporar activitățile acum câteva zile din cauza unui atac cibernetic. Ca urmare, mii de benzinării din estul SUA pur și simplu s-au golit și s-au închis, iar cele care aveau stocuri au mărit prețurile benzinei.

Cererea de combustibil a crescut cu 14-40% de la începutul întreruperii, iar prețul unui galon de benzină (3,785 litri) în statele din sud-estul țării a crescut cu 8 cenți și costa în medie 3 dolari, pentru prima dată din 2016. Vezi în articolul complet de pe AutoBlog.MD în ce au ales unii șoferi să încarce carburantul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!