/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Partidul PACC, condus de Tkaciuc, a depus actele la CEC pentru înregistrarea la anticipate. Iurie Munteanu, în fruntea listei 

missing
14 mai 2021, ora 16:39

Membrii Partidului Acțiunii Comune Congresul Civic, condus de fostul comunist Mark Tkaciuc, au depus actele necesare pentru a se înregistra la alegerile parlamentare anticipate, care urmează să se desfășoare pe data de 11 iulie. 

„Noi am finalizat procedura de prezentare a documentelor pentru înscrierea în procesul electoral. Avem o listă foarte reprezentativă, echilibrată”, a declarat Iurie Munteanu.

Potrivit informațiilor, primele zece persoane care se vor regăsi pe lista Partidului Acțiunii Comune Congresul Civic sunt Iurie Munteanu, Alla Rebeja, Mark Tkaciuk, Zurab Todua, Mihail Poleanschi, Anastasii Pavlov, Galina Șelari, Angela Russu, Raisa Spinovschi și Eduard Zlatovcen.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram