/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Maia Sandu a primit premiul Sjur Lindebraekke pentru Democrație și Drepturile Omului

15 mai 2021, ora 20:23

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit astăzi premiul Sjur Lindebraekke pentru Democrație și Drepturile Omului, pentru care a fost nominalizată în acest an de Partidul Conservator al Norvegiei, partidul Prim-ministrului Erna Solberg.

În acest context, președinta a menționat că „acest premiu este o apreciere a aspirațiilor oamenilor din Republica Moldova de a trăi bine în țara lor, în democrație, bunăstare și în respect pentru lege”.

„Și pentru că Premiul Lindebraekke îmi este oferit de Ziua Familiei, am decis să donez premiul bănesc ce îl însoțește, 5000 de euro, organizației neguvernamentale SOS Autism Moldova, care sprijină de mulți ani familiile cu copii cu autism din țara noastră și le ajută să se integreze mai ușor în viața comunității. Toți copiii și toate familiile din Moldova merită să trăiască bine acasă”, a spus Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram