/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Într-un scuar din sectorul Râșcani al Capitalei a apărut sculptura lui Guguță

16 mai 2021, ora 11:57

Într-un scuar recent renovat, de pe strada Kiev din sectorul Râșcani al Capitalei, a apărut sculptura îndrăgitului personaj din cărțile lui Spiridon Vangheli, Guguță. Lucrarea din bronz a fost creată de Veaceslav Jîgliţchi.

Scuarul respectiv poartă astfel deja numele lui Guguță, potrivit responsabililor de la Primărie.

Acesta a fost creat de la zero într-un spațiu care anterior nu era îngrijit. Astfel că a fost instalat un sistem de irigare, pavate aleile pietonale, instalat sistemul de iluminat public și mobilier urban, montate camee de supraveghere și amenajate spațiile verzi.

Cheltuielile pentru lucrările de amenajare a scuarului „Guguță” au fost suportate de municipalitate, iar la unele lucrări şi-au adus aportul agenţii economici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram