/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Un bărbat de 90 de ani a lovit cu mașina o femeie și și-a căutat de drum. A fost prins în scurt timp de poliție

missing
16 mai 2021, ora 11:30

A lovit o femeie cu mașina, după care și-a căutat de drum. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 90 de ani din satul Mihalovca, raionul Cimișlia. 

Bătrânul se deplasa în această dimineață cu mașina prin satul Selemet, când a lovit-o pe femeia care mergea pe marginea carosabilului. Victima, în vârstă de 68 de ani, a ajuns într-un final la spital cu mai multe răni.

Șoferul, care  fugit de la locul accidentului, a fost găsit în scurt timp de inspectorii de patrulare și ofițerii Inspectoratului de Poliție Cimișliape stradelă din satul Selemet. Acesta a fpst supus testului de alcoolemie, care a arătat că nu era beat. Cazul este investigat de oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram