/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Expediția Nordului cu Suzuki Jimny, Nissan Patrol și Jeep Cherokee prin cele mai frumoase locuri din Moldova – partea 2

missing
18 mai 2021, ora 15:11

Într-o postare anterioară vă povesteam că la sfârșit de februarie am mers împreună cu mai mulți prieteni în nordul țării pentru o expediție de câteva zile cu mașinile de off-road pe care le avem în dotare. Timp de trei zile am condus prin cele mai frumoase locuri din nordul Moldovei, descoperind cât de spectaculoase sunt meleagurile țării în preajma localităților Văratic, Fetești, Gordinești sau Trînca.

Acum a venit momentul să continuăm cu al doilea episod din expediția noastră, unul în care o să puteți vedea cum am reușit să trecem de porțiunile mai grele de teren, dar și cum am petrecut timpul împreună cu băieții din echipă. Citeşte articolul complet cu o galerie foto pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram