/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/Horoscop 18 mai/ Vărsătorii vor primi vești bune de la cei dragi

missing
18 mai 2021, ora 07:21

Horoscop Berbec – 18 mai 2021: Poate fi ziua mult așteptată, în care să descoperi soluții ingenioase pentru anumite probleme sau să renunți la o anumită abordare care s-a dovedit păguboasă și să observi că de asta aveai nevoie.

Horoscop Taur – 18 mai 2021: Este o zi a inteligenței folosite în scopuri nobile, cu condiția să ai scopuri nobile și preocupări de acest fel. Bucuria vine din ceea ce oferi, indiferent că sunt apropiații tăi sau nu.

Horoscop Gemeni – 18 mai 2021: Poți deschide astăzi un nou capitol în viața ta, într-un moment special, de inspirație sau pentru că l-ai planificat îndelung, dar nu ai avut curajul să îl transformi în realitate.

Horoscop Rac – 18 mai 2021: Dacă vei dori să fii suficient de atent la ceea ce se petrece în jurul tău, vei avea ocazia să vezi cum prinde viață un plan care este și în beneficiul tău, chiar dacă este coordonat de altcineva.

Horoscop Leu – 18 mai 2021: S-ar putea să primești o invitație deosebit de interesantă de la un prieten sau o rudă care vine cu idei noi și provocatoare. Poate că va fi nevoie de eforturi deosebite, dar ideea merită atenția ta.

Horoscop Fecioară – 18 mai 2021: Te poți bucura de o întâlnire deosebită, care să te inspire să te eliberezi de un anumit mod de a gândi care ți-a limitat mult alegerile și întreaga existență până acum.

Horoscop Balanță – 18 mai 2021: Ai acces la informații de mare valoare, care îți pot remodela viitorul, prin intermediul unor persoane speciale, în mod direct sau indirect, printr-o lectură interesantă. Horoscop Scorpion – 18 mai 2021: Poate fi ziua unei deschideri speciale care să-ți permită să vezi și altfel lucrurile, să le evaluezi diferit și să schimbi deciziile de care te îndoiai oricum.

Horoscop Săgetător – 18 mai 2021: Este important să fii atent la mesajele care îți sunt adresate de partenerii de cursă lungă. De la ei pot veni idei bune, evaluări corecte, propuneri deosebite.

Horoscop Capricorn – 18 mai 2021: Se anunță noutăți la locul de muncă, deocamdată la nivel de discuții, dar totul sună interesant. Ar fi bine să fii receptiv la tot ce e nou în domeniul tău, să te documentezi.

Horoscop Vărsător – 18 mai 2021: Vin vești bune de la cei dragi sau în legătură cu ei. Se schimbă ceva esențial în acest domeniu, chiar dacă, deocamdată, nu reușești să vezi toate implicațiile.

Horoscop Pești – 18 mai 2021: În casă și în familie pot interveni schimbări substanțiale pe care le-ai planificat, dar nu le-ai pus în aplicare, iar acum, într-o clipă specială, iei această decizie.

Libertatea 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram