Încă un partid politic a depus documentele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru fi înregistrat în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Este vorba despre Mișcarea Profesioniștilor „Speranţa – Надежда”. 

În conformitate cu prevederile legale, în cazul în care un singur candidat depune documentele spre înregistrare, organul electoral se convoacă pentru a-i atribui numărul de ordine următor în buletinul de vot. Astfel, s-a stabilit ca acest partid politic să fie înscris prealabil în buletinul de vot la poziţia a 7-a.

Verificarea documentelor depuse urmează să fie realizată în decursul a șapte zile, după care CEC va decide înregistrarea sau neînregistrarea candidatului.

Termenul limită pentru depunerea actelor în vederea înregistrării candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova este 11 iunie curent.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!