/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Încep oficial vânzările de Mercedes-Maybach S-Class! Top 50 cele mai scumpe opțiuni

missing
18 mai 2021, ora 09:52

Noul Mercedes-Maybach S-Class combină perfecțiunea și caracteristicile de înaltă tehnologie ale noului S-Class cu exclusivitatea și tradiția Maybach. De ampatamentul cu 18 cm mai lung, comparativ cu al unui S-Class LWB, beneficiază în întregime pasagerii din spate.

Datorită scaunelor Executive și a pachetului Chauffeur ca dotări standard, zona din spate devine un spațiu de lucru confortabil sau o zonă de relaxare. Acestea sunt completate de detalii exclusive, cum ar fi suprafețe mari de finisaje din lemn pe spatele scaunelor frontale și între cei doi pasageri din spate (1.785 euro). Citește articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram