/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un agent economic din Capitală a rămas fără terasă, după ce a refuzat să o evacueze benevol

18 mai 2021, ora 12:28

Un agent economic din Chișinău a rămas fără terasă, după ce a refuzat să o evacueze benevol. Edilul Capitalei a anunțat că contractul de arendă era expirat și că pe trotuarul unde era amplasată terasa este nevoie de efectuat lucrări silvotehnice.

„La începutul acestei luni ,,Asociația de gospodărie a spațiilor verzi” a parvenit solicitarea de eliberare a trotuarului pe care era amplasată terasa, pentru realizarea lucrărilor silvotehnice”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

Construcția era amplasată la intersecția străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni cu Ştefan cel Mare şi Sfânt, acolo unde este și clădirea blocului sanitar public.

Contractul de arendă între Primăria Chişinău şi agentul economic a fost încheiat în aprilie 2015 şi a fost stabilită inițial pe o perioadă de cinci ani. La expirarea termenului contractului, antreprenorul nu a eliberat suprafața ocupată și continua până în prezent să-şi desfășoare activitatea economică.

În conformitate cu contractul de arendă a terenului, agentul economic și-a asumat obligația să elibereze la prima cerere a primăriei terenul arendat.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram