/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 19 mai/ Racii nu trebuie să acorde prea multă atenție replicilor acide ale apropiaților

missing
19 mai 2021, ora 07:59

Horoscop Berbec – 19 mai 2021: Ești foarte interesat de evoluția unor relații importante și tocmai de aceea ar fi bine să îți cântărești cu atenție cuvintele și gesturile, fără să ajungi la tensiune sau stres inutil.

Horoscop Taur – 19 mai 2021: Este o zi în care vei avea ocazia să fii surprins, plăcut, de evoluția unor probleme de familie de care credeai că nu vei reuși să te eliberezi. Sigur că nu va fi ușor, dar rezultatele sunt bune.

Horoscop Gemeni – 19 mai 2021: Discuțiile cu cei din anturajul apropiat pot evolua cu totul altfel decât te aștepți. Fiecare este, astăzi, mai înclinat să se ocupe de propria persoană, așa că nu e cazul să-ți faci probleme.

Horoscop Rac – 19 mai 2021: E cam multă ceață în mintea multora, astăzi, și de aceea ar fi bine să te ocupi de ceea ce ai de făcut și să nu acorzi prea multă atenție replicilor acide ale apropiaților.

Horoscop Leu – 19 mai 2021: De la tine pot porni conflictele acestei zile, mai ales dacă te vei lăsa prins în vreo dispută fără subiect serios, dar foarte aprinsă. Dar tot de la tine pot veni și soluțiile, inclusiv exemplul de calm și bunăvoință.

Horoscop Fecioară – 19 mai 2021: Poate ești convins că ai destule motive de teamă și de refuz, dar o retragere de acest fel, mai ales din relațiile cu cei dragi, nu va avea efecte benefice.

Horoscop Balanță – 19 mai 2021: Poate că unii dintre apropiați te vor supăra, pentru că și tu pui la suflet tot ce îți ajunge la urechi. Poți trece peste aceste momente, folosind tot ce știi că îți este util în astfel de contexte.

Horoscop Scorpion – 19 mai 2021: Te simți mai puțin important pentru cei dragi, doar pentru că au alte probleme pe cap și nu dau curs solicitărilor tale. Poate că îți lipsește doar răsfățul, nu și atenția lor. Horoscop Săgetător – 19 mai 2021: Este posibil să dai o interpretare eronată unor cuvinte sau gesturi pe care cineva din familie ți le adresează. Poate face referiri răutăcioase la ceea ce te supără cel mai mult.

Horoscop Capricorn – 19 mai 2021: Ai o dorință sau un plan secret de a reuni în jurul tău cât mai mulți dintre apropiați, ca să poți coordona anumite situații. Problema e că planul tău are multe hibe, pe care le vei vedea în scurt timp.

Horoscop Vărsător – 19 mai 2021: E destul de dificil să negociezi ceva astăzi, inclusiv cu cei din familie sau cu partenerul de cuplu. Este mai bine să lași astfel de lucruri pentru un alt context, mai favorabil.

Horoscop Pești – 19 mai 2021: Ai tendința de a trece la nivelul următor, refuzându-ți bucuria de a fi ajuns acolo unde ți-ai dorit. Poate că așa te motivezi, dar nu ți-ar strica și un moment de pauză, măcar unul scurt.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram