/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Câștigătorul Eurovision 2019 are coronavirus. Duncan Laurence nu va mai susține un recital în finala din 22 mai a concursului

missing
20 mai 2021, ora 15:13

Câștigătorul Eurovision 2019, olandezul Duncan Laurence a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Artistului i-a fost efectuat un test luni, înainte de prestația din prima semifinală, iar acesta a ieșit negativ. Miercuri, au apărut primele simptome ușoare de boală, așa că a făcut un test rapid antigen, care a ieșit pozitiv.

Pentru că ar trebui să stea cel puțin șapte zile în izolare, Duncan Laurence nu va putea fi prezent fizic la finala de anul acesta a concursului, de la Rotterdam, unde trebuia să susțină un recital și să înmâneze trofeul Eurovision învingătorului de anul acesta. Cel mai probabil, acesta va avea o apariție online.

„Suntem dezamăgiți, desigur, în primul rând pentru Duncan, care merită să aibă parte de o prestație live pe scena Eurovision după victoria din 2919 și succesul răsunător al piesei „Arcade”, a spus Sietse Bakker, director executiv Eurovision 2021.

„Duncan este foarte dezamăgit, a așteptat doi ani acest moment”, au menționat reprezentanții echipei lui Duncan Laurence.

Marea finală a concursului de muzică Eurovision 2021 va avea loc sâmbătă, 22 mai. Reprezentanta Republicii Moldova de anul acesta, Natalia Gordienko va evolua în semifinală din această seară, cu piesa „Sugar”. De promovarea artistei la concurs s-a ocupat o echipă din Rusia, între care Filip Kirkorov.
Umărește mai jos prestația de la Eurovision 2019 a lui Duncan Laurence.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram