/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Elon Musk pierde locul al doilea de cel mai bogat om al planetei. Cine îl înlocuiește

20 mai 2021, ora 15:30

Elon Musk nu mai este cel de-al doilea cel mai bogat om al planetei, fiind înlocuit de președintele Louis Vuitton, Bernard Arnault, scrie FoxBusiness.

Potrivit topului întocmit de Bloomberg, CEO-ul Tesla și SpaceX avea miercuri o avere de 161 de miliarde de dolari, în timp ce miliardarul francez Bernard Arnault urcase la 162 de miliarde de dolari. Cei doi au fost depășiți de CEO-ul Amazon Jeff Bezos care ocupă locul 1 cu o avere estimată la 188,5 miliarde de dolari.

Președintele Louis Vuitton a reușit să-l depășească pe Musk în topul miliardarilor după ce acțiunile Tesla au scăzut pentru a cincea săptămână consecutivă, cea mai lungă serie de pierderi de după martie 2018.

Prețul acțiunilor Tesla, care s-au tranzacționat marți cu 577,87 de dolari, a scăzut cu 18,55% de la începutul lunii, cea mai slabă performanță din luna martie a anului trecut, și cu 18,11% de la începutul anului. Și acțiunile Tesla au înregistrat o scădere de 34,56% față de recordul istoric de 883,09 dolari înregistrat pe data de 26 ianuarie a acestui an, informează Digi24.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram