/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ La văzul carabinierilor au devenit agitați. Doi bărbați, prinși cu droguri în Capitală

20 mai 2021, ora 16:39

Doi bărbați de 34 și 42 de ani au fost prinși de carabinieri cu droguri pe o stradă din sectorul Râșcani al Capitalei. Totul s-a întâmplat astăzi pe strada Andrei Doga. 

Atenția carabinierilor a fost atrasă de comportamentul suspect al indivizilor. La apariția oamenilor legii aceștia au schimbat brusc direcția de deplasare.

În timpul verificării, bărbații au devenit puțin agitați, iar la unul dintre ei s-a observat un lanț la gât de care era agățată o husă neagră suspectă.

La cerințele carabinierilor de a prezenta conținutul husei, posesorul a scos din ea un pachețel de culoare verzuie în care se afla o substanță necunoscută asemănător cu droguri.

Indivizii au fost duși la inspectorat, unde de la aceștia a fost ridicat pachețelul cu presupusele droguri, pentru expertizare.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram