Vedeți ce v-au pregătit astrele pentru 20 mai curent, potrivit libertatea.ro.

Horoscop Berbec – 20 mai 2021: Ești mai atent la detalii și mai dornic de ordine și disciplină, mai ales la locul de muncă. Starea de sănătate te preocupă și e un lucru bun pentru că te poate conduce la decizii înțelepte.

Horoscop Taur – 20 mai 2021: Te ispitește, din nou, gândul de a măsura ceea ce le dăruiești tu celor dragi și ceea ce primești de la ei. Este inutil și dureros să ai astfel de preocupări, așa cum știi, deja, din experiență.

Horoscop Gemeni – 20 mai 2021: Te întorci la preocupări mai pământești, cum ar fi curățenia casei, nevoile de zi cu zi ale familiei, organizarea locuinței. Îți va face bine să iei o pauză de la grijile cele mari, cum ar fi cele legate de carieră.

Horoscop Rac – 20 mai 2021: Ești mai atent și mai concentrat, inclusiv pe detaliile pe care altădată le considerai plictisitoare. Conversațiile se pot dovedi mai utile și mai bogate în informații de calitate.

Horoscop Leu – 20 mai 2021: Ai nevoie de o mai bună organizare a resurselor proprii, inclusiv a timpului, ca să nu te epuizezi degeaba, cu treburi pe care le poți amâna și le-ai putea face mai bine altădată.

Horoscop Fecioară – 20 mai 2021: Se conturează o schimbare esențială în relațiile de parteneriat, de orice fel. Este important să prețuiești deschiderea celor cu care intenționezi să pășești mai departe pe drumul vieții.

Horoscop Balanță – 20 mai 2021: Poate că acum observi detalii care ți-au scăpat altădată și ești tentat să ajungi la concluzia că ți-au fost ascunse unele informații. De fapt, acum vezi mai clar situațiile pe care le-ai considerat stresante.

Horoscop Scorpion – 20 mai 2021: Poți primi mesaje supărătoare de la prieteni, rude sau alți apropiați. E un moment în care trebuie să-ți dovedești stăpânirea de sine, nu viteza de reacție.

Horoscop Săgetător – 20 mai 2021: Se așteaptă multe de la tine, inclusiv la locul de muncă. Ai de ales între a-ți onora obligațiile asumate și a le refuza, dar trebuie să-ți asumi și consecințele.

Horoscop Capricorn – 20 mai 2021: Ești foarte dornic să creionezi alte planuri, mai detaliate, mai realiste și poate chiar mai de bun simț. Ar fi bine să nu uiți aceste intenții, pentru că sunt benefice.

Horoscop Vărsător – 20 mai 2021: Te vezi nevoit să privești cu mai multă atenție la ce ai de făcut, pentru a face rost de resursele de care are nevoie familia proprie. Puțină ordine și disciplină nu ți-ar dăuna deloc.

Horoscop Pești – 20 mai 2021: De la tine pornesc motivele de dispută, dar tot de la tine poate veni și semnul de pace, ca să poți ajunge la soluții, nu doar la discuții în contradictoriu cu partenerii, de orice fel.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!