/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ A apărut teaserul noului episod special al „Friends”. Data lansării

missing
20 mai 2021, ora 08:31

Fanii serialului „Friends/Prietenii tăi” au așteptat cu nerăbdare această reuniune. A fost lansat și primul trailer, spre bucuria admiratorilor acestui show. Actorii se reîntâlnesc pe scenă, într-un eveniment organiozat în onoarea regizorului James Burrows, la care vor participa și actori din alte seriale cunoscute. Se pare că este mai bun decât se așteptau fanii, chiar dacă Matthew Perry, care îl joacă pe Chandler, este prins în Londra cu alte proiecte.

Cei șase protagoniști, Courtney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Pery și David Schwimmer au făcut o reuniune de zile mari, în onoarea regizorului James Burrows, scrie click.ro.

Matthew Perry, care îl joacă pe Chandler, se află în Londra, Marea Britanie, unde se pregătește de premiera piesei „The End Of Longing”, o comedie neagră scrisă chiar de el, care va fi lansată în februarie, la Playhouse Theatre. Actorul este nevoit să rateze reuniunea transmisă pe NBC, dar va apărea într-o serie de înregistrări.

Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow și David Schwimmer stau toți pe aceeași canapea, luați la întrebări de prezentatorul Andy Cohen. Nu este reuniunea la care se aștepta toată lumea, dar fanii par încântați, mai ales că actorii sunt gata să răspundă la cele mai picante întrebări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram