/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/Horoscop 21 mai/ Balanțele trebuie să decidă ce contează cel mai multe pentru ele

missing
21 mai 2021, ora 07:25

Horoscop Berbec – 21 mai 2021: Poate că nu-ți vor fi pe plac multe astăzi, dar nu e nimic neobișnuit și dacă te decizi, chiar de dimineață, să le treci cu vederea, starea ta sufletească va fi una foarte bună, întreaga zi.

Horoscop Taur – 21 mai 2021: Este adevărat că ai îndoieli în legătură cu sentimentele celor care ocupă un loc special în viața ta, dar pe de altă parte, nici nu-ți folosește la nimic să te gândești doar la asta.

Horoscop Gemeni – 21 mai 2021: Anumite detalii care îți atrag atenția acum nu sunt chiar atât de importante, cât să schimbe soarta planurilor pe care ți le-ai făcut, de exemplu în legătură cu familia.

Horoscop Rac – 21 mai 2021: Judecata ta nu este dreaptă astăzi, pentru că te lași impresionat de anumite situații, de care îți amintești acum, și concluziile la care ajungi sunt și ele, din păcate, influențate de emoții negative.

Horoscop Leu – 21 mai 2021: Discuțiile nu duc acolo unde ai vrea, nici dacă le transformi în negocieri și mărești miza. Planurile tale stagnează, la fel și curajul tău de a merge mai departe.

Horoscop Fecioară – 21 mai 2021: Este important să stai departe de tentația de a judeca totul foarte strict, cu asprime, mai ales în problemele din cuplu sau alte relații de care îți pasă în mod deosebit.

Horoscop Balanță – 21 mai 2021: Astăzi trebuie să decizi ce contează mai mult pentru tine, să ți se dea dreptate sau să păstrezi armonia din relațiile cu cei apropiați. Este o alegere ușoară, în fond.

Horoscop Scorpion – 21 mai 2021: Sunt posibile mai multe momente în care te vei simți dezamăgit de cei dragi, dar cu ceva mai multă bunăvoință, vei reuși să treci și peste asta și să păstrezi ce este bun în aceste relații.

Horoscop Săgetător – 21 mai 2021: Ai puterea de a ignora ceea ce nu e cum ți-ai dori, ca să poți aprecia ce este bun, în orice situație. E nevoie și de ceva mai multă detașare, ca să nu exagerezi importanța unor detalii care nu-ți convin.

Horoscop Capricorn – 21 mai 2021: S-ar putea să preferi starea de tensiune în care vei ajunge din cauza unor situații care nu-ți sunt pe plac. Ar fi păcat să ignori ceea ce e așa cum ți-ai dorit, din acest motiv.

Horoscop Vărsător – 21 mai 2021: Sunt posibile unele divergențe cu cei dragi, dar la finalul zilei va conta doar ceea ce ai făcut ca să le temperezi, să găsești o soluție pentru orice dispută.

Horoscop Pești – 21 mai 2021: Ești tentat să te orientezi doar spre detaliile care nu-ți sunt pe plac, ceea ce nu e nici corect, nici prea frumos, din partea ta. E nevoie de o atitudine ceva mai echilibrată, ca să ai parte de o zi agreabilă.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram