Război în Ucraina, ziua 172. Zelenski: Orice soldat rus care trage în centrala Zaporojie va deveni o „țintă specială”

politic

/VIDEO/ Platforma DA ezită să facă publică lista candidaților la parlamentare. Năstase: „Echipa contează!”

21 mai 2021, ora 12:43
Distribuie:

Platforma Demnitate și Adevăr ezită să anunțe numele candidaților pentru alegerile parlamentare anticipate din iulie. În cadrul unei conferințe de presă, liderul formațiunii, Andrei Năstase, a precizat că importantă este echipa, fără a da nume.

Întrebat de reporterul TV8, cine ar fi primele persoane pe lista Platformei DA și dacă poate anunța numele primilor candidați, Năstase a oferit un răspuns evaziv.

„Cum să nu, le putem da pe toate 40, 50, 60, 101, le putem da, dar nu numele sunt acum importante, dar procesul de unificare al forțelor noastre. Pot să vă spun fără ezitare, că echipa platformei DA mizează pe echipă. (…) Primul pe listă va fi echipa Platformei DA”, a explicat Năstase.

Amintim că unele partide, printre care PAS și Blocul PSRM-PCRM au anunțat numele candidaților înscriși pe listele electorale pentru alegerile din vară.

Termenul limită pentru depunerea actelor în vederea înregistrării candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova este 11 iunie curent.

În data de 11 iulie 2021 în Republica Moldova vor avea loc alegerile parlamentare anticipate. Anticipatele au fost declanșate după ce în data de 28 aprilie, președinta Maia Sandu a semnat decretul de dizolvare a Legislativului.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram