Horoscop Berbec – 22 mai 2021: Te atrage foarte mult ideea de a face un schimb de experiență cu unii apropiați, pe subiecte care te interesează. Dar ar fi mai bine să lași lucrurile în voia lor, să aleagă ei subiectul de conversație.

Horoscop Taur – 22 mai 2021: Te simți în stare de multe, mai multe decât ai gândit până acum, numai că vei avea nevoie de cooperarea celorlalți, iar pentru asta trebuie să construiești relații frumoase cu ei.

Horoscop Gemeni – 22 mai 2021: Ești în fața unor provocări care nu te depășeșc, dar trebuie să știi ce anume vizează, ca să le faci față. E nevoie de armonie, de păstrarea acesteia, mai ales în relațiile cu cei dragi.

Horoscop Rac – 22 mai 2021: Este important să te ocupi de casă și de familie, mai ales că te simți bine făcând acest lucru. Dialogurile ar trebui menținute la minimum, în special cu apropiații, ca să nu ajungi la dispute inutile.

Horoscop Leu – 22 mai 2021: Ți se potrivește foarte bine invitația acestei zile de a te concentra pe treburile tale și de a evita amestecul excesiv în treburile altora, mai ales ale celor din anturajul apropiat.

Horoscop Fecioară – 22 mai 2021: Este o zi mai luminoasă și tocmai de aceea ar fi bine să o lași să fie așa și pentru tine. Ca să reușești, nu trebuie decât să te concentrezi pe ceea ce contează pentru tine.

Horoscop Balanță – 22 mai 2021: S-ar putea să fie mai complicată decât crezi această zi pentru că te poți trezi cu refuzuri din partea celor apropiați, care preferă să se ocupe de ale lor și nu de propunerile tale.

Horoscop Scorpion – 22 mai 2021: Ai ceva de învățat din situațiile complicate care apar astăzi. Ești pregătit să dai lecții celor care nu pot obține rezultatele tale la locul de muncă, dar cei vizați nu sunt la fel de încântați ca tine.

Horoscop Săgetător – 22 mai 2021: Cei dragi te pot surprinde, neplăcut, dar au motivele lor pentru asta și ar fi bine să iei în calcul acest lucru, înainte de a reacționa cum vei crede de cuviință.

Horoscop Capricorn – 22 mai 2021: E nevoie de ceva mai multă răbdare, mai ales în discuțiile cu persoanele mai în vârstă din familie. Dacă nu ești dispus să faci acest lucru, ar fi mai bine să îți găsești ceva mai constructiv de făcut.

Horoscop Vărsător – 22 mai 2021: Dacă vei dori să înveți ceva din evenimentele acestei zile, vei căpăta experiențe deosebit de utile pe viitor. Poți învăța foarte simplu, observând problemele prin care trec unii dintre apropiați. Horoscop

Pești – 22 mai 2021: Ești într-un punct în care cele mai bune decizii le vei lua doar pe baza experiențelor anterioare, pozitive sau negative, nu contează. De aceea, nici nu e cazul să te grăbești în vreun fel.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!