Război în Ucraina, ziua 171: Cinci morți în bombardamentul de la Donețk. Apelul autorităților din Energodar

politic

Fără a le face publice, Platforma DA anunță că a aprobat listele electorale pentru anticipate

23 mai 2021, ora 14:46
Distribuie:

Deși ezită să anunțe numele candidaților pentru alegerile parlamentare anticipate din iulie, Platforma DA a comunicat că deja a fost aprobată lista electorală a formațiunii, la ședința Consiliului Politic Național de astăzi. 

Într-un comunicat al partidului se arată că principiile în baza cărora au fost aleși candidații Platformei DA pentru a o reprezenta în viitorul Parlament au fost mereu aceleași: meritocrația, profesionalismul, integritatea, implicarea în lupta împotriva corupției și capacitatea de a munci în beneficiul oamenilor, pentru o țară în care să vrei să trăiești.

„Platforma DA a manifestat o atitudine extrem de serioasă în cadrul acestui proces și nu s-a grăbit să prezinte lista electorală înainte de a o fi discutat la toate nivelele și oferind timp suficient tuturor membrilor formațiunii să se expună pe marginea ofertei electorale a Platformei DA”, se mai arată în comunicat.

Anterior, întrebat de reporterul TV8, cine ar fi primele persoane pe lista Platformei DA și dacă poate anunța numele primilor candidați, liderul formațiunii Andrei Năstase a oferit un răspuns evaziv.

Listele electorale urmează a fi depuse la Comisia Electorală Centrală (CEC) în așa fel încât Platforma DA să poată demara campania electorală.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram