/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Horoscop. Taurii au nevoie de o atitudine care li se potrivește, dar la care pot ajunge mai rar

missing
23 mai 2021, ora 08:46

Gemenii urmează să se ocupe cu toată seriozitatea de studii, scorpionii trebuie să treacă în prim plan casa și familia, iar peștii au timp să iasă din situațiile complicate în care s-au pomenit. Vedeți ce v-au pregătit astrele pentru astăzi, potrivit libertatea.ro.

Horoscop Berbec – 23 mai 2021: Astăzi începe o perioadă de câteva luni în care ți-ar sta cel mai bine să fii ceva mai cuminte, mai așezat, mai rezervat față de problemele care apar, semn că îți asumi o parte din ele, cel puțin.

Horoscop Taur – 23 mai 2021: Ai nevoie de o atitudine care ți se potrivește, dar la care ajungi mai rar. Dorința ta de a proteja, de a aduce spor și creștere, te poate feri de multe probleme în lunile următoare.

Horoscop Gemeni – 23 mai 2021: Urmează o perioadă destul de lungă în care va trebui să te ocupi cu toată seriozitatea de studii, de examene, de specializări suplimentare, ca să fii pregătit pentru orice eventualitate.

Horoscop Rac – 23 mai 2021: Ar fi bine să fii pregătit pentru o perioadă, de câteva luni, în care va trebui să fii mai prudent, mai econom și mai bine organizat în cheltuieli și investiții. Vei rezolva mai multe, dar cu eforturi mai mari.

Horoscop Leu – 23 mai 2021: Relațiile de parteneriat, de orice fel, intră într-o perioadă mai puțin favorabilă, de restrângere și răceală. In lunile următoare, de la tine va trebui să vină inițiativa de a compensa aceste lipsuri.

Horoscop Fecioară – 23 mai 2021: Munca și starea de sănătate redevin priorități majore, pe fondul unor probleme deja existente care vor începe să iasă la lumină, în perioada următoare.

Horoscop Balanță – 23 mai 2021: Relațiile cu cei dragi se pot răci, progresiv, începând de astăzi, semn că e nevoie să faci ceva, să te ocupi cu mai multă atenție de problemele lor.

Horoscop Scorpion – 23 mai 2021: Casa și familia, cu toate problemele și nevoiele asociate, trebuie să treacă în prim planul atenției tale, cu sau fără voia ta. Acolo sunt cele mai complicate probleme, de care trebuie să te ocupi.

Horoscop Săgetător – 23 mai 2021: Drumurile, întâlnirile, schimburile de experiență și examenele de mai mică importanță pot deveni o sursă de stres suplimentar în perioada următoare și ar fi bine să te pregătești sufletește pentru asta.

Horoscop Capricorn – 23 mai 2021: Urmează limitări ale veniturilor, eforturi serioase pentru a câștiga mai bine și schimbarea atitudinii față de cheltuieli. Vei avea câteva luni la dispoziție să rezolvi toate aceste chestiuni importante.

Horoscop Vărsător – 23 mai 2021: A venit momentul să pui în aplicare concluziile la care ai ajuns în ultima perioadă, pentru a schimba ceea ce știi, deja, că nu e cum trebuie în existența proprie. Așa vei dovedi că te-ai maturizat.

Horoscop Pești – 23 mai 2021: Situațiile complicate se pot complica și mai mult, dacă nu vei dori să le privești cu bunăvoința necesară. Vei avea timp, câteva luni, să ieși din toată această încrengătură, creată tot de tine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram