/VIDEO/ Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta pentru depășirea limitei de viteză

23 mai 2021, ora 21:32
Distribuie:

Au depășit limita de viteză în trafic și s-au ales cu amenzi. Mai mulți șoferi vitezomani au fost luați la ochi de oamenii legii care au împărțit astăzi zeci de amenzi. În timp ce unii șoferi recunosc că se mai întâmplă uneori să încalce regulile în trafic, alții s-au arătat deranjați că îi filmăm și ne-au spun că în capitală există probleme mai grave decât neregulile din trafic.

Mai mulți șoferi vitezomani au fost trași astăzi pe dreapta de agenții de patrulare care au împărțit amenzi pentru depășirea limitei de viteză.

Unii din șoferi au încercat să se scuze și le-au spus agenților de patrulare că, de obicei, sunt exemplari în trafic și nu comit încălcări.

Alții însă au evitat să discute cu jurnaliștii.

Iar un alt șofer ne-a declarat că în capitală sunt problema mai grave, decât viteza depășită de șoferi.

Reprezentanții Inspectoratul Național de Securitate Publică spun că cea mai frecventă încălcare pe care o comit șoferii este depășirea limitei de viteză. Astfel, în doar trei ore, un echipaj de poliție a întocmit 20 pe procese verbale.

Potrivit Regulamentul Circulației Rutiere, șoferii care depășesc limita de viteză amendă de la 1.500 până la 1.800 de lei și până la cinci puncte de penalizare. Totodată, de la începutul acestei săptămâni, în capitală, aproape 1500 de șoferi au fost trași pe dreapta pentru depășirea vitezei.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram