/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ierusalim: Două persoane au fost înjunghiate într-un atac terorist. Agresorul, împușcat mortal de polițiști

24 mai 2021, ora 16:18

Doi cetățeni israelieni au fost răniți, luni, într-un atac terorist petrecut într-o zonă problematică din Ierusalim, unde recent au avut loc mai multe proteste. Potrivit poliției, atacatorul, un militant islamist palestinian, a fost împușcat mortal, scrie Reuters.

Conform autorităților, cei doi bărbați, dintre care un soldat, au fost înjunghiați în plină stradă, în partea de sus a corpului. Polițiștii ajunși la fața locului au fost nevoiți să îl împuște pe atacator, care a decedat ulterior, notează Digi 24.

Atât soldatul, cât și civilul, ambii cu vârste de aproximativ 20 de ani, au suferit răni moderate și au fost transportați la centrul medical Hadassah pentru îngrijiri medicale.

Atacul s-a petrecut în jurul orei 13.00, în zona Haim Barlev, în apropierea sediului central al Poliţiei israeliene din Ierusalim.

Este primul atac terorist produs în Ierusalim după armistiţiul semnat de Israel şi organizaţia islamistă Hamas, care deţine controlul asupra Fâşiei Gaza.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram