Un tânăr de 21 de ani din regiunea transnistreană a murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Medicii spun că acesta mai suferea de cancer. Printre victimele raportate astăzi se numără și alți patru pacienți. Bilanțul cazurilor de deces în țara noastră a ajuns la 6 080.

Ministerul Sănătății anunță că alte 65 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, unul este din Portugalia. În total au fost efectuate 2 723 de teste. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 254 741.

Din numărul total de cazuri, unul e în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba despre un asistent medical.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 737 de pacienți confirmați cu COVID-19. 111 sunt în stare extrem de gravă. 16 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 196 de persoane au fost vindecate. În total, 246 766 de persoane au fost tratate de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 1 158 de persoane, iar 14 300 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!