Centrul de vaccinare de pe teritoriul Pieții Centrale își reia activitatea. Anunțul a fost făcut de către administrația întreprinderii municipale. 

„În urma numeroaselor solicitări de reluare a centrului de vaccinare, vă informăm că acesta va funcționa în fiecare zi de joi, vineri, sâmbătă și duminică de la 10:00 până la 15:00 în centrul comercial situat pe Aleea Centrală din piață la intersecția cu aleea Bulgară”, se arată pe pagina de Facebook a întreprinderii „Piața Centrală”.

Potrivit informațiilor, persoanele care se vor imuniza la acest punct nu trebuie să-și facă o programare și trebuie să dețină doar buletinul de identitate.

La centrul de vaccinare de la Piața Centrală vor fi disponibile vaccinurile produse de SINOVAC și Astra Zeneca.

De la începutul campanie de vaccinare, în Republica Moldova au fost administrate peste 300 de mii de doze de ser. Astfel, 40 372 de oameni au fost vaccinați cu două doze.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!