/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Centrul de vaccinare de la Piața Centrală va fi deschis din nou. Zilele în care va activa

missing
25 mai 2021, ora 15:38

Centrul de vaccinare de pe teritoriul Pieții Centrale își reia activitatea. Anunțul a fost făcut de către administrația întreprinderii municipale. 

„În urma numeroaselor solicitări de reluare a centrului de vaccinare, vă informăm că acesta va funcționa în fiecare zi de joi, vineri, sâmbătă și duminică de la 10:00 până la 15:00 în centrul comercial situat pe Aleea Centrală din piață la intersecția cu aleea Bulgară”, se arată pe pagina de Facebook a întreprinderii „Piața Centrală”.

Potrivit informațiilor, persoanele care se vor imuniza la acest punct nu trebuie să-și facă o programare și trebuie să dețină doar buletinul de identitate.

La centrul de vaccinare de la Piața Centrală vor fi disponibile vaccinurile produse de SINOVAC și Astra Zeneca.

De la începutul campanie de vaccinare, în Republica Moldova au fost administrate peste 300 de mii de doze de ser. Astfel, 40 372 de oameni au fost vaccinați cu două doze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram