/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Loganul cu față de Renault. Modelul Symbol s-a transformat în noul Taliant

missing
25 mai 2021, ora 13:24

În Turcia au început vânzările noului Renault Taliant, un automobil prezentat în avanpremieră ceva mai devreme în acest an, însă acum în detalii. Pe scurt spus, acesta reprezintă noua generație Renault Logan/Symbol și are la bază noul Logan al celor de la Dacia!

De această dată, procesul de transformare a unui model Dacia într-unul marca Renault s-a dovedit a fi ceva mai complex decât se pare la prima vedere. Dacă înainte mașinile se deosebeau doar în câteva aspecte minore, acum sedanului compact, împreună cu emblema, i s-a schimbat serios designul exterior. Află mai multe, dar și cât costă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram