/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Australia, invadată de șoareci. Experții se îngrijorează că răzătoarele vor ajunge în orașele mari din țară

25 mai 2021, ora 13:48

După secetă și pandemie, Australia trebuie să facă față unei invazii a șoarecilor. Rozătoarele s-au înmulțit atât de mult încât au început să recurgă la canibalism și ar putea să năvălească în marile orașe, curând.

Experții avertizează că șoarecii vor ajunge la Sidney în doar câteva săptămâni. Ei spun că un exod în masă al șoarecilor este în plină desfășurare.

Pe măsură ce se apropie iarna australiană, șoarecii caută zone mai calde cu hrană din abundență, informează Digi24.

În zonele rurale ale Australiei, după ani de secetă, incendii și inundații, fermierii au avut parte, într-un sfârșit, de o recoltă bună însă aceasta a însemnat o veste bună și pentru șoareci, care s-au înmulțit peste măsură.

O femelă poate naște până la 120 de pui pe an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram