/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Directorul general și vicepreședintele „Zimbru Chișinău” au demisionat

missing
26 mai 2021, ora 10:07

Directorul general al Clubului de fotbal „Zimbru Chișinău”, Iulia Petuhova, și vicepreședintele clubului, Sevastian Botnari, au demisionat, din proprie inițiativă, din funcțiile pe care le ocupă, transmite MOLDPRES.

Demisiile au loc în preajma finalului sezonului campionatului de fotbal moldovenesc. În data de 24 mai,  Zimbru Chișinău a pierdut, în deplasare, în fața echipei FC Florești cu 1-3.

Zimbru Chișinău ocupă în clasamentul național de fotbal locul opt. Clubul a fost fondat în anul 1947 și este unul din cele mai vechi din Republica Moldova.

Echipa Zimbru Chișinău a fost de opt ori campioană a Republicii Moldova la fotbal, a câștigat șase Cupe ale Moldovei și o Supercupă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram