/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

PD - înregistrat în calitate de concurent electoral de CEC. Cine este persoana responsabilă de trezorerie

missing
26 mai 2021, ora 09:17

Partidul Democrat (PD) a fost înregistrat în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Decizia a fost luată de către Comisia Electorală Centrală (CEC) în cadrul ședinței de luni.

„Se înregistrează lista de 103 candidați la funcția de deputat al Parlamentului Republicii Moldova pentru alegerile parlamentare anticipate. Se înregistrează simbolul pentru imprimarea pe buletinul de vot. Se confirmă în calitate de reprezentant cu drept de vot reprezentativ în CEC, pe durata campaniei electorale, Artiom Gușa. Se confirmă în calitate de persoană responsabilă de finanțe, trezorerie Nina Scutaru”, a declarat vicepreședintele CEC Vladimir Șarban.

Menționăm că Nina Scutaru activează în calitate de contabil-șef a PD.

Până în prezent, CEC a înregistrat opt concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Anterior, CEC a stabilit ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot a primilor șase concurenți electorali. Aceștia au depus pe data de 14 mai documentele necesare în vederea înregistrării candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

În urma tragerii la sorţi, CEC a stabilit ordinea lor prealabilă de înscriere în buletinul de vot, după cum urmează:

1. Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa „PACE” ;
2. Partidului Politic „Partidul Acțiunii Comune — Congresul Civic”;
3. Blocul electoral „RENATO USATÎI”;
4. Partidul Politic „Șor”;
5. Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate;
6. Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram