Autoritățile din sănătate anunță că alte 77 cazuri noi de îmbolnăviri de COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e de import. Totodată, astăzi au fost înregistrate cinci decese provocate de noul virus.

În aceste condiții, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 254.985.

Conform datelor, în total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 581 pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 98 în stare extrem de gravă, 17 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 1.140 persoane, iar 14.199 sunt sub supraveghere la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate teste efectuate – 4.575, dintre care 1.128 – teste Rapid – Antigen.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!