/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Încă un lot de vaccin împotriva COVID-19, donat de România! Guvernul de la București a aprobat astăzi donația

missing
27 mai 2021, ora 21:11

România va mai dona Republicii Moldova un lot de vaccin împotriva COVID-19. Un anunț în acest sens a fost făcut în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, unde șefa statului a îndemnat toți cetățenii să se imunizeze, pentru a-și proteja sănătatea.

Este vorba de 100 800 de mii de doze de AstraZeneca. Astfel, aceasta fiind cea de-a treia donație de vaccin din partea României.

Totodată, în acest sens, Maia Sandu a postat și un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Mulțumim, România, pentru încă o donație de 100.800 de doze de vaccin AstraZeneca, aprobată azi de Guvernul României. Mă bucur că am reușit să aducem cantități suficiente de vaccin pentru Republica Moldova până la începutul verii și că a fost accelerat ritmul de vaccinare. Îndemn toți cetățenii să se vaccineze cât de curând – acum avem suficient vaccin de mai multe tipuri pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a alege. Vaccinarea ne poate salva viața și ne va ajuta să scăpăm de măsurile de restricție și să ne apropiem de normalitate”, se arată în mesajul șefei statului.

Anterior, România a mai donat Republicii Moldova peste 300 de mii de doze de vaccin, care deja au ajuns în Republica Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram