Ședința matinală a cabinetului de miniștri a fost anulată. Potrivit reprezentanților Guvernului, miniștrii nu au putut ajunge la un consens vizavi de subiectele de pe agendă.

„Trebuiau să discute câteva subiecte, asupra cărora nu s-a ajuns ieri la o înțelegere, și respectiv nici astăzi nu s-a ajuns la un consens și ședința nu a mai avut loc” a declarat un reprezentant al Guvernului pentru tv8.md.

Cu referire la subiectul dat, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, susține că subiectele vizate țin primirea R. Moldova a unor granturi. Este vorba de un grant de 77,6 mln USD: Amendament la Acordul de asistenţă privind obiectivul de dezvoltare dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Statelor Unite ale Americii pentru o guvernare democratică mai eficientă şi mai responsabilă; și grant de 90,62 mln USD: Amendament la Acordul de asistenţă privind obiectivul de dezvoltare între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Statelor Unite ale Americii pentru creşterea comerţului şi investiţiilor în sectoarele cheie. Acestea sunt subiectele nr. 21 și 22

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!