/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ședința matinală de la Guvern, anulată. Motivul

missing
27 mai 2021, ora 10:44

Ședința matinală a cabinetului de miniștri a fost anulată. Potrivit reprezentanților Guvernului, miniștrii nu au putut ajunge la un consens vizavi de subiectele de pe agendă.

„Trebuiau să discute câteva subiecte, asupra cărora nu s-a ajuns ieri la o înțelegere, și respectiv nici astăzi nu s-a ajuns la un consens și ședința nu a mai avut loc” a declarat un reprezentant al Guvernului pentru tv8.md.

Cu referire la subiectul dat, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, susține că subiectele vizate țin primirea R. Moldova a unor granturi. Este vorba de un grant de 77,6 mln USD: Amendament la Acordul de asistenţă privind obiectivul de dezvoltare dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Statelor Unite ale Americii pentru o guvernare democratică mai eficientă şi mai responsabilă; și grant de 90,62 mln USD: Amendament la Acordul de asistenţă privind obiectivul de dezvoltare între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Statelor Unite ale Americii pentru creşterea comerţului şi investiţiilor în sectoarele cheie. Acestea sunt subiectele nr. 21 și 22

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram