/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Unde vor staționa vineri cele două puncte mobile de vaccinare împotriva COVID-19

missing
28 mai 2021, ora 08:21

Campania de imunizare este în plină desfășurare. Autoritățile au anunțat unde vor staționa vineri autobuzul și troleibuzul amenajate cu punct de vaccinare împotriva COVID-19.

Astfel, troleibuzul se va afla în intervalul orelor 10:00 – 18:00 pe bulevardul Dacia, adiacent stadionul „Zimbru” al Capitalei, iar autobuzul va fi în orășelul Codru, pe strada Costiujeni 8, adiacent Primăriei.

Troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare anti-COVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele Capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

Vedeți mai jos orarul de circulație al vehiculelor amenajate pentru vaccinarea populației.

Cele două puncte mobile de vaccinare au fost lansate miercuri cu  scandal. După ce au aflat că va fi disponibil serul Pfizer, mai mulți oameni au venit din timp și au prins rând, însă medicii le-au spus că vor începe imunizarea doar după ce primarul va veni la fața locului și va prezenta proiectul în fața presei.

Revoltată și ținută de polițiști, o femeie care aștepta deja de câteva ore să fie vaccinată, i-a reproșat lui Ion Ceban că face show politic, lucru pentru care ar trebui să-i fie rușine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram