/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/Horoscop 28 mai/ Zodia care poate avea astăzi o zi destul de complicată

missing
28 mai 2021, ora 07:29

Horoscop Berbec – 28 mai 2021: Poate fi o zi destul de complicată, tocmai pentru că te aștepți să fie relaxantă și lejeră. E nevoie de un strop de bunăvoință în plus, ca să te asiguri că relațiile cu toți cei din jur vor rămâne în limite normale.

Horoscop Taur – 28 mai 2021: Ar fi de dorit să temperezi, puțin, dorința ta de a coordona tot, ca să fii sigur că lucrurile vor merge în direcția dorită de tine. Poate că și ceilalți ar putea avea idei la fel de bune sau și mai bune decât ale tale.

Horoscop Gemeni – 28 mai 2021: Este un moment bun pentru una dintre preocupările tale preferate, evaluarea situațiilor care nu-ți convin. Numai că va trebui să iei în calcul și elementele necunoscute, care pot să apară oricând.

Horoscop Rac – 28 mai 2021: Momentele de răceală pot fi mai dese astăzi, mai ales în relația de cuplu sau alte parteneriate. Nu e nimic neobișnuit, poate doar intensitatea unor astfel de momente.

Horoscop Leu – 28 mai 2021: Va conta, la finalul zilei, orice efort pe care l-ai făcut pentru a tempera tentația de a refuza dialogurile stresante. Este important să faci schimburi de idei, chiar dacă cei implicați nu sunt de acord cu tine.

Horoscop Fecioară – 28 mai 2021: Poate ar fi mai bine să nu te lași în voia grijilor nejustificate, dar să te ții departe și de optimismul nejustificat. Oricât de mult ți-ai dori să îți reușească anumite lucruri, dorința nu e suficientă.

Horoscop Balanță – 28 mai 2021: Chiar dacă ești dispus să muți munții din loc pentru a-ți vedea împlinită o dorință anume, tot ar fi mai cuminte să apelezi la metodele clasice de a ajunge acolo, metode verificate de alții.

Horoscop Scorpion – 28 mai 2021: Ai multe de învățat, cu condiția să și vrei acest lucru, de la colegi, superiori sau persoane deja retrase din activitate. Este bine să ceri ajutorul cuiva mai priceput, chiar dacă ți se pare că e umilitor.

Horoscop Săgetător – 28 mai 2021: Interacțiunile cu cei din anturajul apropiat sunt și mai limitate, din cauza schimbărilor apărute, pe care nu le poți nici controla, nici respinge pentru că există motive foarte serioase pentru asta.

Horoscop Capricorn – 28 mai 2021: Contează mult să-ți asumi erorile făcute, dar cu sinceritate, fără să încerci să îți diminuezi rolul. Așa vei reuși să repari ceea ce știi deja că ar trebui reparat.

Horoscop Vărsător – 28 mai 2021: E greu de acceptat că rolul tău este acum acela de a scoate în evidență erorile de judecată ale celor dragi. E un rol ingrat, în aparență, dar extrem de util, în esență.

Horoscop Pești – 28 mai 2021: Probabil îți va prinde foarte bine lecția învățată de curând, o lecție care ți-a spulberat multe iluzii legate de tine și de felul în care ai învățat, până acum, să iubești.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram