/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Parlamentul de legislatura a X-a: Deputații s-au întrunit în 76 de ședințe. Câte acte au adoptat

missing
28 mai 2021, ora 12:28

În Parlamentul de legislatura a X-a au fost organizate în total 80 de ședințe plenare, dintre care s-au desfășurat – 76. Ședințele au avut loc în perioada anilor 2019-2021, informează serviciul de presă al Legislativului. 

Potrivit informațiilor, în sesiunile de primăvară din anii de referință, au avut loc 49 de ședințe în plen, în sesiunile de toamnă – 25, iar în sesiuni extraordinare s-au desfășurat trei ședințe.

Parlamentul Republicii Moldova de Legislatura a X-a a adoptat 512 acte normative. Din totalul actelor adoptate, 324 au fost legi, iar 188 – hotărâri.

Foto: Multimedia Parlament

Ultima ședință plenară a avut loc pe data de 23 aprilie 2021.

Parlamentul de legislatura a X-a a fost ales în urma alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019. Prima ședință – cea de constituire  – a avut loc pe 21 martie 2019. În componența Legislativului au obținut reprezentare patru formațiuni politice, inclusiv un bloc electoral, care au format cinci fracțiuni parlamentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram